2013. augusztus 17., szombat

L'Oreal Super Liner Gel szemhéjtus teszt

Előző postomban írtam Nektek, hogy nagyon nincs szerencsém a tusokkal, és hogy tudnátok-e nekem ajánlani valami olyat, ami tartós és könnyű felvinni. Kedves olvasónk, Eszter ajánlotta ezt a L'Oreal szemhéjtust, és jó kislány módjára hallgattam rá, és el is mentem másnap megvenni. Következzenek a tapasztalataim!





Mielőtt megijedtek, nem megyek át beautybloggerbe (nem is tudnék, bármennyire is szeretnék), de szerettem volna megosztani veletek a tapasztalataim. Szóval úgy döntöttem, hogy sokat nem veszíthetek ha kipróbálom, és adok neki egy esélyt.

Fogalmam sincs, hogy mikor adták ki ezt a terméket (talán tavaly?), valamint a csomagolásról sem fogok 3 bekezdést írni, nem akarlak untatni titeket, hiszen látjátok majd a képeken.



Először is kezdeném a pozitívumokkal:


  • Hihetetlenül tartós! Azt ígéri, hogy 24 óráig bírja.. Nos azt még nem teszteltem, de az tény, hogy egy hosszabb, nyüzsis napot minden elkenődés, kopás nélkül kibír. Én mindig kétszer húzom át , egyrészt az erőteljesebb szín miatt, másrészt, hogy tovább bírja.
  • Nagyon egyszerű a felvitele. Bár -lehet csak nekem- igényel egy kis gyakorlást. Amikor a tesztképeket készítettem, akkor próbáltam ki először, és úgy néztem ki, mint egy jólfésült pandamaci. Azóta eltelt pár nap, és a kezem is hozzászokott a hosszú ecsethez, és pikkpakk készen vagyok a tusvonallal.
  • Rengeteg van a kis tégelyben, szerintem nagyon sokáig elég lesz!

Ami nem tetszett:

  • Az ecset. Miután használtam, alaposan megtisztítottam nedves törlőkendővel. Két napra rá, annyira meg volt keményedve, hogy szinte karcolta a bőrömet. Törölgettem, tisztogattam, de nem sokat változott. Van valakinek tanácsa esetleg, hogy hogyan tisztíthatom ki teljesen?
  • Lehet csak én vagyok kétbalkezes, de szerintem ezzel az ecsettel nem lehet vékony vonalat húzni. Én annyira nem bánom, mert azt szeretem, ha picit vastagabb, de aki a vékony vonalat preferálja, ne ezt a terméket vegye meg, hanem ennek a "kistestvérét", a Super Liner Perfect Slimet, ami olcsóbb is ennél a darabnál.

Jöjjenek a képek:


itt láthatjátok milyen sok van benne

gyönyörű a színe, és nem kenődik el

fél percig dörzsöltem törlőkendővel, és ennyire jött csak le

a második bekezdés az angol, vízállóságot és 24 órás tartósságot ígér





Már említettem, hogy első alkalommal borzalmas lett a tusvonalam, így ha nem bánjátok, egy Google-ben talált képet mutatok nektek.



A szemhéjtust 14,50 euroért vettem, ami nagyjából 4350 forint, az euro mai állása szerint. Kicsit drágának tűnik, de a minősége és a mennyisége miatt megéri szerintem, biztos, hogy nagyon sokáig nem kell majd erre újra költenem.

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy megvettem. Ti milyen szemhéjtust használtok? Kipróbálnátok ezt? :)

xx Réka

2 megjegyzés:

  1. Én az essence tégelyesét használom, az ecsetet sminklemosóval törlöm át mindig, és utána nincsen vele semmi gáz:)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól néz ki, te pedig szép vagy :)

    VálaszTörlés