2013. augusztus 5., hétfő

Mission Possible

Mindannyian akarunk dolgokat. Egy új ruhát, egy kocsit, egy álompasit, vagy elutazni csodaszép helyekre. Mindent megkaphatnánk (Perselus Pitont sajnos el kell engednem ebben a pillanatban, ha igazán realisták akarunk lenni), de a legtöbbször csak irigykedünk másokra, hisztizünk, és megalkuszunk az élettel. Annyira közel érezzük a saját határainkat, és nem próbáljuk eléggé feszegetni őket, vagy ami még rosszabb, azt hisszük, nekünk mindent lehet, és egyik hülyébb dolgot csináljuk a másik után. Azt se tudjuk, mi a legjobb nekünk, de más pasijáról álmodozunk, vagy rámegyünk, megalázzuk magunkat, aztán persze mindenki szemét állat, mi csak a szenvedő alany vagyunk. Mi a tanulság? Lehet boldog, teljes életed, de ehhez tisztelned kell másokét, és ami a legfontosabb, saját magadat. Többet ésszel, mint erővel.





Kattints a továbbra a folytatáshoz!




Gondolom, mindenki hallotta már azt a kifejezést, hogy 'vonzd be!'. Ha szeretnél valamit, gondolj rá sokat, képzeld el, milyen boldog leszel, amikor megkapod. Itt jön képbe újra a tisztelet: ne álmodozz arról, hogy ez és az az ember, világsztár, akárki, elhagyja majd a feleségét és a gyerekeit érted. A másik embert MINDIG tiszteletben kell tartani, különben csak tönkreteszed magad.
Rengeteg dolgot tehetsz azért, hogy valóra váljanak az álmaid. És igen, lehet, hogy ez időnként lemondásokkal fog járni. Ha szép testet akarsz, magabiztosabb szeretnél lenni a bőrödben, akkor légyszíves tedd le azt a csokit a kezedből. És azt a kólát is, amin éppen valami nagyon vicces felirat szerepel. Ha szeretnél egy jó párkapcsolatot, dolgozz rajta. Ha pasit akarsz fogni, ne fuss utána, maradj nő, aki akar tőled valamit, meg fog keresni. És te is tudod, hogy meg fog, szóval kérlek ne próbáld megfejteni azokat a nem létező jeleket, amiket küld.
Legyenek álmaid, csak olyanok, amik a legjobbak Neked. Ehhez ismerned kell magad, tudnod kell, NEKED mi a legjobb. Egyszerűnek hangzik,.de nem az.


Ha van egy jövőképed, ülj le szépen, és készíts egy vázlatot, hogyan is akarod elérni. Mi az, amit eddig megtettél, és mit tehetnél még? Körülbelül mennyi időre van szükséged, ahhoz, hogy a végén csak hátradőlhess, és élvezd egy kicsit, amit magadnak teremtettél?




Én személy szerint éppen belevágtam egy projektbe, ami egyelőre elég titkos, de ha sikerül, biztos, hogy az elsők között lesztek, akik megtudják. Én is ma fogok leülni egy darab lappal a kezemben, és Rékával a másik oldalamon (<3). Minél nehezebb a feladat, annál okosabban, és türelmesebben kell csinálni. Ha mindent azonnal akarsz, az megint csak a tisztelet hiánya, ráadásul negatív energiákkal jár, szóval nem valószínű, hogy az Élet megadja neked. Mérd fel józan paraszti ésszel, mihez mennyi idő kell,. és annak tudatában intsd magadat türelemre. Foglald el magad mással is. Dolgozz ki többféle 'stratégiát', és végezd el a házi feladatod (nézz utána a dolgoknak alaposan).


Ezek a teendők meg fogják nyugtatni a kis lelkedet, és inspirálnak is. Vegyél egy parafatáblát, amit teletűzdelsz képekkel, idézetekkel, minden olyannal, ami segít erőre kapni, ha elfáradnál. Mindennap szánj rá pár percet, hogy végignézd, elmosolyodj, és felmérd magadban, hol tart a dolog.

Sose felejts el bízni magadban. Anélkül semmit nem fogsz magadtól elérni, maximum sodródsz az eseményekkel.
Maradj a realitások talaján - nem a popsztáras álmaidat akarom szétzúzni, csak például fogadd el, ahogy én is, hogy Perselus maximum egy másik dimenzióban létezik. Természetesen megtanulhatnék átlépni egy másik dimenzióba, csak fel kellene erre áldoznom valószínűleg az életemet, és a szociális környezetemet. De ha már ennyi mindent feláldoznék, biztos, hogy sikerülne.:D
Rengeteg mindent elérhetsz, főleg, ha nincsenek morális határaid (LEGYENEK). De ne felejtsd, ha valakinek ártasz, akár saját magadnak is, vissza fogod kapni az Élettől.

Szóval, itt a nagy kérdés: Készen állsz rá, hogy elindulj az álmaid után?



Zs

2 megjegyzés: