2013. augusztus 13., kedd

Augusztusi haul I.rész- Sminkek és körömlakkok

Nekem ez a hónap a vásárlásról szól/szólt. Valahogy mindenből egyszerre fogytam ki: BB krém, bronzosító, szempillaspirál, és az összes ruhám nagy volt már rám, így teljesen frissíteni kellett a ruhatáram,bár azzal még nem vagyok készen sajnos. Otthon nem szeretek ruhákat vásárolgatni, mert mindenkin ugyanaz a Zarás kabát, Bershkás csizma, Parfois táska van..Amikor Hollandiában vagyok, mindig szeretek bevásárolni, hogy otthon már ne legyen rá gondom.
Elsőként szeretném a sminkeket és körömlakkokat megmutatni, bár még úton van felém egy Sleek Storm paletta amit tegnap rendeltem, de azt majd utólag bemutatom nektek, ha érdekel benneteket!







Akik követnek minket Facebookon, azok tudják, hogy Zsuci itt volt nálam egy hetet. Egyszerűen csodálatos volt, majd a következő postban mutatok jó sok képet, rengeteg vicces készült.:) Ki is sminkeltem őt az új termékekkel, gyönyörű volt,bár nem vagyok sajnos egy nagy sminkmester, terveim között szerepel majd majd egy tanfolyam,bár az még messzebb van.

Amikor Zsuci itt volt, az alábbi képen szereplő dolgokat vettem meg. A BB krémet ő vásárolta, így arról sokat nem tudok mondani. Amikor kisminkeltem a képekhez csak a BB-t és egy kis Lancome korrektort használtam, semmi alapozót. Szerintem nagyon jól fed, és könnyen eldolgozható, és ő is csak dicsérte.


Na ki figyel ott a tükörben? 



Bourjois Volume Glamour Max spirál: Kis méretűt vettem, hogy kipróbálhassam, mielőtt nagyobb összeget kiadok a teljes méretűre. Lányok, ez a tökéletes spirál! Dúsít, hosszabbít, göndörít, mindent tud.. Egész nap bírja, nem kenődik el, nem folyik le. Teljes szívvel ajánlom! A kis méretű kb. 2500 forint volt átszámolva, míg a teljes méretű kb. 5000 ft.
Egyébként a másik kedvenc spirálom a Diortól a Diorshow (azt hiszem ez a neve) Egyszer vettem anyukámnak, és most nekem is volt. Hihetetlen pillákat tud gyártani! Kb 9000 forintba kerül, és adnak hozzá fehér színű alapozó spirált, és mindkettő nagyon sokáig elég.

Rimmel Natural Bronzer: Imádom! Már régóta keresek olyan bronzosítót, ami tartós, és könnyen eldolgozható, és ez tökéletes! Picit csillog, de nem feltűnően. Nem mellesleg vízálló, és 15-ös fényvédő van benne! Forintra átszámolva kb.1800 ft volt. Melegen ajánlom!


Rimmel Scandal Eyes szemhéjtus: Vegyes érzelmeim vannak ezzel a termékkel kapcsolatban. Sőt,inkább negatívak. Amikor felviszem a szemeimre, gyönyörű, és nagyon könnyű a használata (remegős kezűeknek jól jöhet), viszont alig 2 óra múlva már erősen kopik és egy dalmata kiskutyára kezdek el hasonlítani..
Ha tudtok ajánlani esetleg egy jó minőségű és legfőképpen tartós szemhéjtust, írjatok kérlek!
Egyébként 8 euro(2400 ft)  volt, ha jól emlékszem. Nem érte meg!

És a kedvencem hagytam utoljára.
Bourjois Rose d'Or Blush: Gyönyörű rózsaszín pirosító, aranyszínű csillogással. Kicsit világosabb, mint a Nars Orgasmje, de ugyanez a vonal Lilac d'Or nevezetű darabja tökéletes dupéja a Narsénak. A Sephorában 29 dollárért láttam, tehát kb.6300 forint, a Bourjois darabja pedig 13-14 euro volt, tehát kb. 4000 forint.
Szerintem soha többet nem fogok más pirosítót venni, ez egyszerűen tökéletes. Nem porzik, és hihetetlenül tartós!

(nem az én képem)




A Lilas d'or és a Nars Orgasm összehasoníltása (indianvanitycase.com): 






Egyébként sok helyen azt olvastam,hogy a Bourjois terméke még jobb is, mint a Narsé!

És most jöjjenek a képek Zsuciról:) Csak az újonnan vásárolt termékeket használtam + Lancome korrektort+ Catrice szemöldök púdert és Artdeco rúzst.

Ezeken a képeken még nem látszik, hogy milyen hamar elkenődik a szemhéjtus, de másfél óra után már megadta magát.













Ma pedig elmentem új BB krémet venni, mivel az egy hónapja vásárolt L'Oreálom már kifogyóban van,másrészt meg egy kalap sz*r. Ahhoz képest, hogy nem volt valami olcsó, hihetetlen rossz a minősége. Az Essences párszáz forintos színezett krém milliószor túlszárnyalja..

Ma Garniert vettem, remélem ez már be fog válni..




Körömlakkok:

Nem vagyok egy körömlakk mániás, és az Essence lakkokat abszolút nem is szeretem, de ezek a nyári limitált kollekciósak valami csodásak! Először egyet vettem múlt héten, majd miután sokkal tartósabb volt, mint az Essie vagy Opi lakkok bármelyike, ma visszamentem, és vettem még kettőt. Szerettem volna többet, hogy maradjon későbbre is, de már ki volt fosztva a pult..(teljesen érthetően..)
Gyönyörűek ezek a pasztell színű lakkok, és tényleg sokáig bírják. 1,80 euro volt, hihetetlenül olcsó a többi drága lakkhoz képest..
Egy Barry M körömlakkot is vettem a River Islandben, 5 euro volt kereken. Nagyon szeretem ezt a márkát, sajnálom, hogy otthon nem kapható ( meg azt is, hogy itt sem..). Zsuci próbálta ki, és neki nagyon tetszett. Picit korrigálta azt hiszem 3 nap után, de ettől függetlenül jól bírta neki a lakk.

Próbáltam sok képet csinálni, de sajnos nem igazán jöttek át az igazi színek..



Essence 01: Ben and Cherries,  Barry M Gelly Hi Shine Lychee árnyalat

04 Icylicious, 01 Ben and Cherries, 03 Ice Ice Baby

03 Ice Ice Baby- élőben gyönyörű lilás színe van,de ez sajnos nagyon nem jön át:(

szintén 03 Ice Ice Baby

04 Icylicious- halvány barack színe van, meseszép, de sajnos nem látszik a képen..

Barry M Lychee

01 Ben and Cheries- ez sem jön át a képeken. Élőben halványlila színe van, és tényleg gyönyörű.


Valamint vettem még két szemhéjpúdert, mind a kettő Essence. Őszintén szólva nem vártam tőlük sokat, de nagyon megtetszett a színűk, és be kell, hogy valljam, nagyon jól teljesítettek. Tartós, nem mosódik el, viszont kicsit porzik, bár az legyen a legnagyobb bajom..
Alig várom, hogy megjöjjön a Sleek Storm palettám! Biztosan a legtöbbet azt fogom használni, de ezek is bejöttek, nagyon szépen csillognak, és tényleg meglepően tartósak! Mindkettő 3 euro körül volt, talán icipicit több.





És a végére két új kép rólam, amit Zsuci készített pár napja. Körülbelül 100 képből ez a kettő lett egyedül jó, bár gondolom ez nem csak velem szokott így lenni! :)





Ti miket vettetek mostanában? Kipróbálnátok ezeket a termékeket?:)

Sok puszi,Réka

13 megjegyzés:

  1. de szépek vagytok !! :)) jó dolgokat vettél.
    ui: harry forever ...<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de aranyos vagyok, köszönjük!:) <3 Ui. És Liam. Annyira édes. Zs

      Törlés
    2. hupsz. még ismerkedem a mobilom autocorrectjével, bocsánat!:D

      Törlés
  2. http://www.pumpkin-paradise.com/wp-content/uploads/2013/02/GEL-EYELINER-csoport_preview.jpg

    Ezt tudom ajánlani a tus problémára :) én a kis béna is könnyen tudok vele bánni, tartós és nagyon szép fekete.

    VálaszTörlés
  3. A körömlakkos részről jutott eszembe, hogy milyen érdekesek is a lakkok. Nekem a 350 ft-s Moyra lakk egy hétig is bírja, mindenféle pattogás nélkül. Egyik barátnőmnek egy napot sem. Ugyanaz a lakk, úgy hogy mindkettőnknek elég erős körmeink vannak :)
    Egyébként az Essence az utóbbi időben egy kis minőségjavuláson esett át :) Ami még ez a(z ár)kategória és szerintem egyre jobb az a Lovely lakkok.

    Nekem is Garnier BB-m van. Először normál bőrre való volt, attól eléggé zsírosodott az amúgy is zsíros bőröm. A kifejezetten az erre a bőrre való viszont már jól működik nekem. Először megijedtem, h túl sötét, de ahogy felkentem alkalmazkodott a bőrszínemhez :)

    A tusok között szerintem a gél állagúak és a vízzel felvihető porosak a legtartósabbak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nekem is beválik majd a Garnier, bár nem néztem meg, hogy milyen bőrre van, csak lekaptam egyet, aminek tetszett a színe és az állaga..
      Most új tust vettem, ma este írok róla postot, nézd majd meg, ha gondolod :))

      Törlés
    2. ez a kombinált/zsíros bőrre való :) kiváncsi vagyok neked beválik-e.

      Mindenképp :)

      Törlés
    3. eddig nagyon tetszik:) bár még annyira nem érzékelem a bőrömre való hatását, de idővel majd biztosan fogom:)

      Törlés
  4. Gyönyörűszép a gyűrűd! Hol lehet ilyet venni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm :)) Barátomtól kaptam születésnapomra, Swarovski!

      Törlés