2013. június 10., hétfő

In love with Perselus Piton - ÉLETEM POSTJA

Mivel azt kértétek, ma ne írjak komoly dolgokról, úgy döntöttem, feltárom előttetek a lelkem legvédettebb részét. Nektek komolytalannak tűnhet, de én mondom, Perselus Piton (PP-nek írnám, ha Csernus nem tett volna egy egyenlő jelet a PP után, és nem írta volna oda, hogy PUHAP*CS) életem szerelme. Ez nem vicc, ez olyan halálosan komoly, mint a tény, hogy fogmosás (és az elmaradhatatlan listerine) után NEM finom a lekváros süti.

Exactly.

Kattints a továbbra a folytatáshoz!


Szeretném leszögezni az elején: Perselus Piton nem egyenlő Alan Rickman. Én nem vitatom Alan Rickman érdemeit, fantasztikus színész, de ÉN nem így képzeltem el Perselust. 
Ahogy én elképzelem: vékony, ámbár izmos. Szexi. Magas. Sötét. Szexi. Okos. Gúnyos. Szexi. Bátor. Hosszú ujjai vannak. Szexi. Van humora, csak nem mindenki érti. Veszélyes. Szexi.

Ja, és azt hiszem, ezt még nem említettem: Szexi. 

Szóval, hogy úgy lássátok, ahogy én, mutatok pár képet, létező emberek közül kire hasonlít nagyon az a kép, ahogy én elképzeltem azt az embert, aki egy másik dimenzióban éppen most vezet oltár elé. 

(Megjegyzem, fogok is.)

Nézzük először is a lehetőségeket, létező és megrajzolt alakokból!


Nem.

Nem.

Nem. (????!)

Nem. (És többé nem hagyom el a szobám területét).


Nem. 

Nem.


Először azt hittem, én pislogok, nem ő!!!:D Nem.


 

 Hasonló telefonunk van, de... NEM.
                                                        

....





NEM. Nem így képzelem el.

Szóval vegyük át a legutolsó pontot még egyszer: SZEXI.

KÖZELÍT...
Ha én lennék a Playwitch szerkesztője, csak Perselus Piton lenne az alanyom.



Mivel eddig csúfosan eltértünk a tárgytól, szeretném megmutatni azt az embert, aki számomra a LÉTEZŐ PERSELUS PITON. (Jójó, csak külsőleg, magát az embert nem ismerem - MÉG.)


Ohh hello szia.

Roxfortos tablókép

Itt szomorú Lily miatt, megy a hiszti

Itt éppen felém jön (mindenkit félrelök), mert Dumbledore szét akar minket szedni, de Perselus nem hagyja. Mejt cejet. 
Ez itt NEM TUDOM KI, behozta a Google, de azért köszönjünk szépen neki is!:D

Ismerjük meg Perselus heves jellemét:

Ezt szoktuk Rékával énekelni egymásnak. Tessék meghallgatni, mert: megismeritek Perselust, mert zseniális, és mert szexi (nekem). Az első 1:58 mp-t KÖTELEZŐEN MEG KELL NÉZNI. A többit se utasítanám azért el a helyetekben!:D

Ebből a videóból lehet megismerni Perselus hangját, illetve őrjöngését (a nagy harc James Potterrel).


Szóval, el lehet képzelni, mennyire kihat az életemre ez a szerelem. Legfőbb inspirációm, amelyet Rékával teremtettünk meg: PERSELUS PITON MIT SZÓLNA EHHEZ?
Vegyünk egy olyan szituációt, amiben ez megállja a helyét.

Példa: Fogyni akarok, de veszek egy Snickerset a büfében (mentségemre legyen mondva, vizsgaidőszak volt). Réka támadása: PERSELUS CSALÓDOTT LENNE, HA EZT LÁTNÁ. 


Majdnem kidobtam a Snickerst. Értitek már, miről beszélek? Minden érte csinálok.

És hogy ha azt hinnétek, én vagyok beteg, szeretnék pár olyan dologról beszélni, ami az Interneten terjeng, és meggyalázza az én szerelmemet.

  • Fanfiction oldalak (pl. Merengő) - van egy pár történet, ami után sírva ültem a sarokban, és bizonygattam magamban, hogy Perselus sosem tenne ilyet.
    Egy jó tanács: kódokra és a különleges nevekre figyeljetek, például ha Perselust Hermionéval akarjátok huncutkodni látni, akkor a 'Snanger' jelige alatt keressétek. Ha Perselust Harryvel akarjátok összeboronálni (I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE), akkor a 'Snarry' lesz a ti cimkétek.
  • Rajongói oldalak - én azóta bizonygatom, hogy Perselus jó ember, és a szerelmem, amióta az első könyvet a kezembe vettem, és épp ezért leszek ÉN a felesége - ezt egyesek képtelenek tiszteletben tartani. Szeszélyes múltunkat és vad párkapcsolati életünket semmibe véve, 'Asszonypajtás kerestetik' címmel feleséget keresnek neki. HAH. Mintha még nem lenne (ÉN!).

Azért szeretném elmondani, hogy ezek az oldalak rengeteg mosolyt csaltak az arcomra, hogy félelmetesen precíz és ügyes rajzokat csinálnak Perselusról, hogy rengeteg energiát fektetnek a weblapjaikba, és fantasztikus történeteket tudnak írni. Én is írtam fanfictiont, hogy Réka arcára mosolyt csaljak. De a végén átmentem Danielle Steel-be. Hát, ez van. :D MEGFERTŐZŐDTEM. 

Ezt pedig utolsó kis érzelmi megrázkódtatásnak ajándékozom Nektek (ezt még Perselusnak sem mertem megmutatni, nehogy elátkozzon mindenkit - na nem mintha nem tudnám lenyugtatni, haha, GRR):



És a végére: csak, hogy bizonyítsam, nem hazugság, hogy ilyen erős szerelmi kötődés van köztem és Perselus között, beírtam a google-ba, hogy Perselus Piton, és ez furakodott a képernyőmre. Nyomtam egy Prt Screent, hogy lássátok - és közben gondoljatok arra, NINCSENEK VÉLETLENEK.

Egyéb kérdés?



Csókoltatlak Titeket a nászutas lakosztályunkból.

Zs 





11 megjegyzés:

  1. hahaha :D:D:D ez de jól esett két regressziószámítás közt :D:D:D kösziiii

    http://absshowcase.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy mosolyt csaltam az arcodra szenvedéseid közepette!:D Sok sikert a regresszió-számításhoz...!:D

      Törlés
  2. Úristen, nagyonjó :'D Fetrengek a röhögéstől!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm nektek, ezért éri meg kitárni a lelkemet a világ felé!:')

      Törlés
  3. Ez így jó volt estére:D:D A Rómeó és Júlia mániámban nekem is feltűnt hogy Szabó P egy az egyben Piton:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre jár az agyunk!!!:D Olyan szép ember. (Hosszú hajjal kérem szépen!)

      Törlés
    2. Igenigen, úgy az igazi!!:D

      Törlés
  4. Isteneeeem, nagyon nagy :DDD Köszi, hogy feldobtad az estémet! :D:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaaajj nagyon szívesen ! <3 bízom benne, hogy van még a tarsolyomban egy-két dolog, ami több estéteket is bearanyozza majd...:D
      köszönöm nektek a kedves szavakat!!:)

      Törlés
  5. Akiről nem tudod hogy ki, a francia Rómeó és Júliából a Rómeó! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már tudom!!:D De képzeld el a pillanatot, amikor a sok morcos arcú, karakteres, DÖG Szabó P (erselus) Szilveszter képe között befurakodik egy ilyen Colgate reklám szépfiú, akinek tökéletesre beállított hosszú fürtjeit lobogtatja a ventillátor szele... felsírtam a nevetéstől:D

      Törlés